موشكهاى بالستيك آخرين تير تركش رژيم غرق دربحران
پس از انجام عمل ولايت مدار سيمان ريختن مركز اتمى اراك! رژيم هميشه تلاش مى كند كه با موشك بازيى ها ، آب رفته به جوى را باز گرداند.
از این کارحد اقل دو هدف را دنبال میکند: اول: کند کردن سرعت ریزش نیروها ى وارفته در سپاه دوم: برای مرعوب کردن و عقب نشاندن کشورهای همسایه و آمریکا.
توانمندی نظامی و دفاعی کشور، بدون شک یکی از مهمترین محورهای راهبرد نظامی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تهدیدات است. همینطور بر اساس مولفههای قدرت، توان موشکی بهعنوان یکی از مهمترین عوامل بازدارنده تهاجم نظامی قرار دارد.
پاسدار جعفری مدعی شد «در زمینه موشک سازی و موشک پراکنی خود کفا شدهاند.
اما آخوندها گويا ازخواب اوبامايى بيدارنشده اند، آنها هنوز نفهميدند كه دوران عوض شده است.
ازوقتى كه ترامپ آمد بهطور مشخص در این رابطه به رژیم هشدار داد و مجلس نمایندگان آمریکا طرحی علیه برنامه موشکی رژیم ایران تصویب کرد:
«به گزارش ایلنا، طرح تحریمهای جدید علیه برنامه موشک بالستیکی ایران با ۴۲۳رای موافق در مقابل ۲رای مخالف، در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد.
این طرح رئیسجمهور را موظف میکند افرادی را که برنامه موشکی ایران کمک کرده و تحریمهای موشکی و تسلیحاتی ایران را نقض کردهاند، در فهرست تحریم قرار دهد
بعد از دیدار ترامپ و ماکرون، فرانسه نیز موضع آمریکا در این رابطه را پذیرفت و فرانسه برنامه موشکی رژیم ایران را منشأء بیثباتی در منطقه خواند.
سخنگوی وزارتخارجه فرانسه هم به صراحت گفت: «برنامه موشکهای بالستیک ایران با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل، مطابقت ندارد و برای منطقه بیثباتکننده است.
پس از فرانسه، آلمان هم وارد صحنه شد. شبکه العالم رژیم در تاریخ 13آذر 96 بهنقل از رویترز گزارش داد؛
«ژان ایو لودریان وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که فرانسه و آلمان از ایران میخواهند تا برنامه موشکی بالستیک خود را لغو کرده و اقدامات هژمونیک خود در خاورمیانه را متوقف کند.
رژیم ایران بایستی برنامه موشکی بالستیک خود و تمایلات توسعه طلبانهاش در سراسر خاورمیانه را جمع کند.
سپس فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا وارد صحنه شد. او گفت:
«شخصاً فکر میکنم نقطه ورود خوبی میبود که (در برجام) در مورد موضوعات منطقهیی هم صحبت میشد،منظوراو همان برنامه موشكى رژيم بود.
معنی این حرف این است که اروپا بهسر عت با «سیاست تغییر یافته» آمریکا در خاورمیانه هماهنگ میشود. سیاستی که بشکل روزافزون عرصه را بر رژیم «ولایت فقیه» تنگ کرده است.
اگر از چند سال پیش موضع درستی در مقابل فعالیتهای تروریستی رژیم ایران گرفته میشد، آنها نمیتوانستند موشک اسکاد به یمن بفرستند.
اگر حزبالشیطان لبنان چند سال پیش در شمار سازمانهای تروریستی نامگذاری میشد و هرگونه همکاری با آن مشمول مجازات سازمان ملل میشد هرگز نمیتوانستند لبنان را به گروگان بگیرند و سوریه را به آتش بکشند.
سکوت در مقابل تروریسم رژیم،تشويق آنها به ادامه راهشان است كه گويا مانعى وجود ندارد.
تنها راه قاطعیت و مقابله با طرح های تروریستی رژیم ایران، تحریمهای بیشتر و به مجازات کشاندن رژیم میباشد.
نظرات
ارسال یک نظر